Uslovi Koriscenja

Slanjem materijala, dajem saglasnost da se poslati materijal moze koristiti u emisiji Natasina Prakticna zena, kao i za potrebe oficijelnog Web sajta emisije.

 1. Savjeti modne urednice su odlični, praktični. Najviše mi se svidjela organizacija ormara, moram priznati da sam to odmah primijenila kod sortiranja stvari u svom ormaru. Čak sam kupila 15komada drvenih vješalica u raznim bojama:)

 2. Znam da nemate carobni stapic,ali ipak ste vila koja nas cini srecnima. Hvala vam sto postojite. Zelim vam uspeh u daljem radu.

 3. Verujem u cuda i Prakticnu zenu, predivni ste ima za svakog ponesto, a najvise mi se svidja Natasin odnos sa decom gostima. Puno srece u daljem radu!!!

 4. Draga Natasa!
  Zelim vec odavno da ti napisem i zahvalim sto SI tako divna osoba. Tvoja emisija unosi puno topline i ljubavi u moju kucu.Uljepsala SI mi dan i uvijek donosis novu finu i positivnu energiju.

  Zeljela bi znati kada pocinje Nova sezona prakticna zene?
  Topli pozdravi i zagrljaji
  Emina

 5. Olivera Noveski says:

  Natasa super ste, da li ovaj sajt funkcionise. Pisala sam 2 puta, ali nisam dobila povratnu informacije. Dan mi neprodje da Vas ne gledam, i primenjujem Vase savete i recepte. Puni ste zivotne energije, koje i ja imam i nade i volje za zivotom. Prekosutra idem na novu intervenciju, a ja se jos uvek nadam i zelim da se smejem …..

 6. Nataša da li mozete da mi kažete kako se preziva frizer Filip sto je učestvovao u transformacijama, visok plavi dečko? I ako može naziv salona? Hvala

 7. Molim te nataša dali bi htela da mi pomogneš da sredim zube imam jake bolove MAjka sam 4 dece nisam finanski dobra dete mi je bolesno otac mi je bolestan svet mi se rusi

 8. Olivera Noveski says:

  Evo od juna 2018, kada sam Vam pisala, preziveh jos 3 hiruske intervencije. Ove 3 godine moje borbe od kancera i dalje moze da se napise i roman. Samo da Vam napisem da se i dalje smejem i verujem…… Nova sezona Prakticne zene ne gubi na kvalitetu i interesantnosti. Puno Vas i celu ekipu POZDRAVLJAM.

  • Olivera Noveski says:

   Draga Nataša,nada poslednja umire. I dalje očekujem Vaš poziv,da mi pomognete da imam lep osmeh. Tome bi se radovala i moja unuka Dunja! Pooozzzdrav Vama i Vašim saradnicima!

 9. Unesi komentar…nato hvala za sve uvek mi razveselis dan najbolja si niko ti nije ni do kolena volim te

 10. Jasmina says:

  Pisala sam i slala prijavu za transformaciju ali nista….jako sam tuzna potrebna mi je vasa pomoc izaberite me molim vas…..

 11. Hello World! https://national-team.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=fd24e9bf72f913528edcc01454f1157d says:

  3qu3j7

Postavi Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *