Hajde da mršavimo zajedno

U okviru emisije Natašina Praktična žena želimo da podižemo svest o tome kako je sve moguće uraditi ukoliko smo dovoljno motivisani i ne odustajemo do postizanja cilja, a to je da steknemo samopouzdanje i budemo zadovoljni svojim izgledom.
Upravo sa tom idejom pokrenuli smo akciju “Mršavimo zajedno”, gde Vas pozivamo da nam se javite i pošaljete Vašu fotografiju ukoliko želite da smršate. Mi ćemo izabrati pet kandidatkinja koji će tokom tri meseca ići redovno na treninge (3-4 puta nedeljno) i pridržavati se određenog režima ishrane. Na samom početku predstavićemo Vas onakvim kakvi jeste u tom trenutku, a zatim ćemo jednom nedeljno pratiti šta radite i kako napreduje vase “skidanje” kilograma. Pozivamo Vas da pošaljete prijavu sa fotografijom, a kandidate koji postignu najbolje rezultate na kraju akcije pozvaćemo u emisiju da sa nama podele svoja iskustva i pokažu dokle su stigli.
Za sve vas koji biste radije vežbali u svom domu, u želji da Vas podržimo, pripremili smo Program ishrane i Plan vežbi kojima možete samostalno da vežbate uz video klipove naše instruktorke Bojane Paljić. Želimo da zajedno mršavimo i motivišemo jedni druge. Javite nam se sa savetima i podelite sa nama Vaše predloge kako da zajedno stignemo do cilja.
Program vežbi i ishrane će voditi profesor fizičke kulture i fitnes instruktorka Bojana Paljić.

Prijava

 Uslovi Koriscenja

Slanjem materijala, dajem saglasnost da se poslati materijal moze koristiti u emisiji Natasina Prakticna zena, kao i za potrebe oficijelnog Web sajta emisije.

  1. Hello World! https://national-team.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=da5e8e8f02d880eb2437d3deec059bbe says:

    jamwyj

Postavi Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *